top of page

IS- & CURLINGKNIVAR

 

Slipning av knivar till ismaskiner

 

Vi slipar knivar till ismaskiner som Olympia, Zamboni, Dsterol. Eisbär, Icecat, Okay/Dupon och WM-Mulser. Efter varje slipning smörjer vi knivarna med rostskydd för att förebygga rostangrepp.

Totalservice

 

Vi erbjuder totalservice! I tjänsten ingår upphämtning, slipning och leverans inom våra turer.

 

Före slipning så inspekteras knivarnas kvalité, skulle det vara så att kniven behöver bytas ut så kontaktar vi er. Detta minskar risken att ni blir utan knivar.

Unika slipmetoder för curlingknivar

 

Grafiska Sliperiet har i samarbete Sveriges ledande ismakare tagit fram unika slipmetoder för curlingknivar. 

Vi är ensamma i Sverige om att slipa ismaskinsknivar på en hög och professionell nivå. Tidigare har våra kunder anlitat slipföretag i Kanada för att utföra slipningen, detta har inneburit höga kostnader och lång leveranstid. Anlita oss för utmärkta resultat till rimliga kostnader och kort leverans tid.

Renovering

 

Vi renoverar isknivar. Har ni en gänga som har gått sönder så kan vi ersätta med inlägg för ny gänga, ni slipper köpa en helt ny kniv.

Vi byter också ut curlingkniv samt fäster det på befintlig balk.

 

Alla våra curlingknivar uppmäts samt noteras i mätprototkoll.

Detta för att säkerställa att vinklar och kritiska mått blir korrekta vid slipning. Dessutom sker slutkontroll av egg för att säkerställa inga hack förekommer. Allt detta för att säkerställa så att curlingkniven ger utmärkt resultat när isen ska underhållas.


Kvalitetskontroll
Alla slipningar slutkontrolleras före leverans


Garanterat resultat
 

Er tillfredsställelse är alltid vår högsta prioritet. Om resultatet inte uppfyller era krav så rättar vi till det! Testa kniven eller klingan så snart ni får den. Om ni inte är nöjda med resultatet, återkoppla direkt till oss så erbjuder vi omslipning utan kostnad. Er återkoppling är värdefull för oss.


Leverans
 

Upphämtning är tillgänglig i Göteborg, Borås and Halland. Körschema finns under TURBIL. Vi erbjuder även expresslipning med leverans inom 24 timmar.

För kunder utanför våra turer så hjälper vi till att boka frakt.

bottom of page