top of page
Anchor 2


OM OSS


Vår idé
 

Vår idé är att erbjuda våra kunder bekymmersfri och komplett serviceverkstad inom slipning samt underhåll av skärverktyg. Med komplett inkluderar det produkter, slipservice, transport och tekniskt support. Med andra ord, kompetens och service utan krångel. Våra leveranser är exakta, till både tid och kvalité. Vi är en verkstad som ni kan lita på. Hos oss är inga problem för små, alla kunder är lika välkomna.

Miljöpolicy
 

Vi värnar om miljön och jobbar ständigt efter möjligheter att minska verksamhetens miljöpåverkan. Detta gör vi genom att utnyttja råvaror och energieffektivt. Det är en självklarhet för oss att bedriva vår verksamhet i enlighet med den aktuella miljölagstiftningen.

Historia
 

År 1975 föddes idén om att erbjuda den grafiska industrin kvalitativ slipning. Den första slipmaskinen införskaffades samma år och installerades i garaget. 1982 växte företaget och vi flyttades till egna lokaler och bildar aktiebolaget Grafiska Sliperiet AB. Idag är Grafiska Sliperiet AB ett av Sveriges ledande sliperier inom precision slipning av grafiska verktyg.

Image by C D-X

47

År i branschen

1298

Återkommande kunder

82244

Beställningar

bottom of page