top of page
rundslip_edited.jpg
Anchor 1

På Grafiska Sliperiet erbjuder vi slipning i olika material. Vi slipar allt ifrån sågklingor och knivar till olika industrier med stor noggrannhet. En slipning måste utföras på ett professionellt sätt för att undvika kortlivade och dåliga skär.

 

Söker ni ett företag som har en lång erfarenhet i branschen och som ständigt arbetar för att leverera goda resultat mot sina kunder? Då har ni hittat helt rätt!

 

Hög kompetens och modern maskinpark krävs för att slipa till rätt kvalité som säkerställer lång livslängd. Våra slipexperter har levererat exceptionell kvalité sedan 1975 med många återkommande kunder.

Vi slipar och underhåller industriknivar, raka knivar, runda knivar, sågklingor och andra verktyg. För knivar och klingor i hårdmetall slipar vi med finkornig diamantskiva för att erhålla hög precision med vass egg. Vi tar hand om era knivar och säkerställer att er produktion aldrig blir utan vassa knivar eller klingor.

SLIPSERVICE

Vi klarar att slipa det mesta!
 Kvalitetskontroll
Alla slipningar slutkontrolleras före leverans

 

Slutkontroll sker efter varje slipning, endast godkända knivar/ klingor returneras till er. 

Vi ser till att våra sliptjänster uppfyller tekniska parameter samt era krav. Detta innebär att vi noggrant kontrollerar varje fas från mottagande av knivar, slipning till slutkontroll, packning och leverans.Garanterat resultat

 

Er tillfredsställelse är alltid vår högsta prioritet. Om resultatet inte uppfyller era krav så rättar vi till det! Testa kniven eller klingan så snart ni får den. Om ni inte är nöjda med resultatet, återkoppla direkt till oss så erbjuder vi omslipning utan kostnad. Er återkoppling är värdefull för oss.Riktning av knivar och klingor

 

Underhåll era knivar/klingor regelbundet för att öka livslängden. Är er kniv eller klinga skev? På Grafiska Sliperiet erbjuder vi även riktning och renovering. Omtandning av sågklingor

 

Ibland är olyckan framme och hårdmetallständer på klingan behöver ersättas. Vi erbjuder omtandning samt hjälper er att räkna på om det är lönsamt att byta ut tänderna på sågklingan. Ring oss för konsultation. 

bottom of page